BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE?

Ligner din hjemmeside noget fra den gang Danmark vandt EM i fodbold?

Du har måske en hjemmeside, der minder om noget “fra tidernes morgen” og som måske godt kunne bruge en gedigen opfrisker? Det kan også være du er på udkig efter en hjemmeside leverandør, der kan gøre din virksomhed online?

I begge tilfælde er du kommet det helt rette sted.

Hos Webtimiser.dk bruger vi ikke skabeloner og laveste fællesnævner.

I vores verden skal en effektiv hjemmeside skræddersyes og være nem at vedligeholde, så den ALTID er klar til at møde dine kunder – og blive delt på sociale medier.

En anden VIGTIG faktor er at du rent faktisk ejer din side – altså med koder, design og indhold. Så du vil ikke være stavnsbundet til os, såfremt du fremadrettet ønsker at benytte
andet bureau.

Vi arbejder med fuld åbenhed om prisen. Hos os koster en hjemmeside fra 595,-/md. ex. moms og vi kan sammensætte en pakke til dig, så der er en løsning til enhver smag og pengepung.

Så hvad siger du? Skal du have et gratis udkast til nyt webdesign?.

Du får et gratis og uforpligtende udkast til webdesign, inden vi bygger hjemmesiden op fra bunden. Og har du travlt, holder vi også løbende din hjemmeside opdateret med tekst og billeder.

Så hvad siger du? Skal du have et gratis udkast til nyt webdesign?

Det gør vi hos Webtimiser.dk

På det indledende møde stiller vi skarpt på dine behov.

Hvad er din hensigt med hjemmesiden og hvad er formålet?

Vi vil også meget gerne høre lidt omkring dine ønsker til layout, opsætning osv.

Når vi er skarpe på behov og ønsker sendes kravspecification videre til vores grafiker, som vil komme med et design-udkast.

Herefter kan vi rette til indtil du er 100% tilfreds.